Adrienne zoekt jongeren voor een fotoproject.

Even mezelf voorstellen: sommigen van jullie kennen me al als de moeder van Jim, anderen heb ik ontmoet tijdens het filmen van de videoclip MELLO MALIK – MEGAMAN, die geschoten is in het gebouw waar ik woon en werk. Misschien heb je mij ook gezien bij AIR of De Kopstootbar toen ik daar aan het fotograferen was.

AIR, April 2019

Het fotoproject

Studioportretten met de vrienden van o.a. Michel, Iyasu, Jim, Olivia, Kelvin, Pluk, Orson en meer...

Portrait photographer in Amsterdam

Iyasu

Omdat het voorlopig niet mogelijk is in grote groepen bij elkaar te komen, lijkt het me leuk individuele fotosessies in mijn studio te houden. Ik ben tot dit idee gekomen na een recente fotosessie met Michel, die mij gevraagd heeft portretten te maken voor gebruik op zijn sociale-media pagina’s en andere PR-doeleinden. 

Wil je ook door mij gefotografeerd worden?
Zo ja, bij deze nodig ik je uit voor een foto-shoot bij mij in de studio. Je kunt alleen komen of samen met een vriend.
Zelf vind ik het heel fijn als je iemand meeneemt. Het is gezellig en op die manier heb je iemand om mee te chatten terwijl ik bezig ben met mijn fotolampen en andere technische zaken.
Voor alle duidelijkheid, mijn studio is meer dan groot genoeg om de 1,5m maatregel te volgen!

Om een afspraak te maken, neem contact met mij op via info@amnorman.nl of 06 51517766. Adres: Tweede Leeghwaterstraat 7n, 1018RA, Amsterdam.

De fotosessie

Hoe werkt het?

Amsterdam portrait photographer

Victor

  • Bij aankomst in mijn studio maken we eerst kennis met elkaar. Daarna zet ik mijn fotolampen op en denk ik na over de achtergrond die we willen gebruiken.
  • Als je niet zeker weet wat je moet dragen, neem dan gerust meerdere outfits mee. Neem ook je eigen make-up en haar-producten mee als je ze gebruikt. 
  • Een fotosessie duurt zo lang als je wilt. Gemiddeld heb ik 1.5 uur nodig om een ​​goede serie foto's te maken. Ik wil dat je vooral plezier hebt tijdens de foto-shoot.  Soms is het even wennen om gefotografeerd te worden. Reken dus op ruim twee uur.
  • Tijdens de fotosessie nemen we een paar korte pauzes waarin je alvast de gemaakte foto’s kunt bekijken. 
  • Na de fotosessie ontvang je een online diashow met je mooiste foto's. De foto's kan je vervolgens downloaden en delen, of gewoon bewaren voor jezelf. 
  • De foto's zijn geschikt om zelf afdrukken te maken tot 13x18cm.
  • Er zijn geen kosten aan verbonden.

De foto's

Wat doe ik als fotograaf met de foto's?

Kelvin

Voorlopig plaats ik af en toe portretten op mijn website, instagram-pagina’s en andere sociale-media, ter promotie van mijn werkzaamheden als fotograaf. 

In de toekomst wil ik een tentoonstelling inrichten met een selectie van de portretten. Ik denk dat het bijzonder zou zijn om zo’n expositie te houden zodra alle Amsterdamse cafés en nachtclubs volledig open zijn en er weer show- en muziekavonden zijn.
Dan is er geen 1.5m samenleving meer, maar volop gelegenheid voor jongeren om weer bij elkaar te komen in grote groepen. 

Op dit moment wil ik vooral blijven doen waar ik van hou… mensen ontmoeten en mooie, artistieke portretten maken.

Ben je nieuwsgierig, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op : info@amnorman.nl of 06 51517766.

About Adrienne

Geboren 1964