Studio7n portret studio

Creatieve bedrijfsfotografie voor professionals.

Over

In mijn studio, gunstig gelegen in Amsterdam Centrum Oost, bied ik portretten op maat voor ondernemers, freelancers, werkzoekenden, kunstenaars en iedereen die een representatieve foto van zichzelf nodig heeft.

Wilt u een gepolijst portret in zakelijke stijl als aanvulling op uw professionele social media-pagina's of een foto die uw persoonlijke kant laat zien? Of een combinatie van beide?

Als ervaren fotograaf werk ik met mensen die zich op hun gemak voelen tijdens het maken van hun portretten en de camera schuwen. Door echt contact te maken tijdens een portretsessie, werken we samen om beelden te creëren die laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt dat anderen zien.

Diensten

  • Portret in de studio.
  • Bedrijfsfoto's gemaakt op uw kantoor met mijn draagbare studio.
  • Fotografie op locatie: Bijvoorbeeld op een speciale locatie die iets zegt over u en uw bedrijf.

Portfolio

Fotografie in de studio en op locatie

Hoe het werkt

Het volgende is een richtlijn voor het maken van een succesvolle portretsessie bij Studio7n.

  • Voorafgaand aan de portretsessie - bespreek ik graag de mogelijkheden en verwachtingen en beantwoord ik eventuele vragen. Op basis van ons gesprek stuur ik je een gepersonaliseerde prijsofferte.
  • Aan het begin van de sessie - maak ik een reeks testfoto's terwijl ik zoek naar het beste licht en de beste camerahoeken: Dit geeft je de tijd om te wennen aan het gefotografeerd worden en, aan mij, je fotograaf.
  • Tijdens de sessie - geef ik je tips en coaching om te ontspannen voor de camera en gewoon jezelf te zijn. We nemen een paar korte pauzes om de foto's te bekijken. Laat me weten wat je wel en niet goed vindt. Hoe meer ik weet, hoe beter we kunnen samenwerken.
  • Na de sessie - Je ontvangt een online diashow met een ruime selectie van je beste portretten. Hieruit kies je het portret/de portretten die je wilt gebruiken.
  • Het eindproduct - Portretten die u met vertrouwen zult delen op uw website en professionele pagina's.
Boek een sessie of vraag een offerte aan voor uw project

Prijzen

Portret in de studio.

Basissessie head-shot

Soms is één goed portret al genoeg om je website en sociale-mediapagina's op te frissen - een ideale sessie voor mensen die een eenvoudige maar opvallende foto nodig hebben.
Zoals de term 'headshot' impliceert, concentreren wij ons op hoofd- en schouderportretten.

Inclusief 1 geretoucheerd portret en de volgende diensten:

45 min. fotosessie
Keuze uit één achtergrondkleur; zwart, wit, of neutrale licht- en donkergrijstinten.
Eén outfitwissel.

*€125,-

Extra foto's €35,- per foto
*Alle prijzen excl. 21% btw

Reserveer een sessie of vraag om meer informatie
Uitgebreide portretsessie

Wil je een bredere selectie foto's met verschillende stijlen fotografie en kleding? Dan is deze portretsessie perfect voor jou!

Deze uitgebreide portretsessie biedt voldoende tijd om een reeks zakelijke foto's te maken, naast meer persoonlijke portretten.

Inclusief 4 geretoucheerde portretten en de volgende diensten:

2-uur durende fotosessie.
Keuze uit twee achtergrondkleuren; zwart, wit, of neutrale lichte, en donkergrijze tinten. Meer kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.
Drie kledingwissels.

*€375

Extra foto's €35,- per foto
*Alle prijzen excl. 21% btw

Reserveer een sessie of vraag om meer informatie

FAQ'S zakelijk portret

Mijn missie als fotograaf is om je te laten zien dat het een prettige en pijnloze ervaring is om je portret te laten maken door een professionele fotograaf. Om optimaal gebruik te maken van je portretsessie, graag de onderstaande tips lezen.

Belangrijker nog, kom naar de studio goed uitgerust en klaar om goed gemaakte portretten te verwachten die je met vertrouwen kunt gebruiken.

Wat te dragen

Ten eerste heb ik geen specifieke voorkeuren over wat je draagt, zolang je maar comfortabel zit en je kleding kreukvrij is voordat we gaan fotograferen. Ik heb echter een paar ‘favoriete dingen’ en tips om je sessie comfortabel en polijst te maken, terwijl je toch concentreert op wat jou, jou, maakt.

Halsen en mouwen

Let bij het kiezen van een shirt of jurk op de halslijn. Vermijd een te grote coltrui of kragen die te strak of te los zitten. V-halsjes zijn flatterend, maar pas op met decolleté-verhullende topjes. Voor mannen: als je een das draagt, moet die netjes geknoopt zijn en goed zitten.
Ik geef de voorkeur aan shirts en jurken met lange of 3/4 mouwen. Te veel huid kan afleiden van je gezicht op een portret.

Accessoires

Ik hou van sieraden, en als je het meestal draagt, draag het dan zeker. Grote kettingen en oorbellen kunnen storend zijn, dus ik raad kleinere stukken aan. Echter, als je bekend staat om je grote en gedurfde sieraden, draag het dan!
Wat een bril betreft, als je hem draagt, moet je hem aanhouden voor je portret. Het is een deel van wie je bent.
Antireflecterend glas heeft de voorkeur, maar ik kan meestal rond het glas werken om de meeste schittering te elimineren.
Fotochrome brillen zijn niet geschikt omdat de studiolampen ze verduisteren en je ogen verbergen.
Tip: Wil je een paar portretten zonder bril, draag ze dan niet minimaal een uur voor de sessie.

Kleur

Kleuren die je huid en haartinten complimenteren zijn het beste.
In het algemeen raad ik geen felle kleuren en prints aan, omdat ze te druk kunnen verschijnen in een portret en de controle over het beeld kunnen nemen.

Haar en make-up

Als je van plan bent je haar te laten knippen, zorg er dan voor dat je dit minstens tien dagen voor de fotosessie laat doen! Een nieuwe coupe heeft tijd nodig om te wennen en er natuurlijk uit te zien.
Als je make-up draagt, is de algemene vuistregel om je make-up met een iets zwaardere hand aan te brengen dan normaal, met de nadruk op 'iets'.

Tot slot

Ik wil dat je je op je gemak voelt en zo veel mogelijk jezelf bent tijdens de portretsessie. Dit zijn alleen mijn suggesties - ik vertrouw erop dat mijn klanten outfits kiezen die hun persoonlijkheid en flair naar voren brengen.