Studio7n portret studio

Creatieve bedrijfs- & zakenfotografie in de studio en op locatie

Over

Wil je een gepolijst zakelijk portret als aanvulling op jouw professionele socialmedia pagina's of een foto die je persoonlijke kant laat zien? Of een combinatie van beide?

In mijn studio, gunstig gelegen in Amsterdam Centrum Oost, bied ik op maat gemaakte portretsessies voor professionals. Of u wilt portretten laten maken op een locatie die het verhaal van u en uw bedrijf vertellen.

Als ervaren fotograaf werk ik met mensen die zich op hun gemak voelen als ze gefotografeerd worden en met mensen die meer cameraschuw zijn. Door daadwerkelijk contact te maken tijdens een fotosessie, werken we samen om beelden te creëren die laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt dat anderen zien.

Tot de klanten behoren grote en kleine bedrijven, freelancers, werkzoekenden, artiesten en iedereen die representatieve foto's van zichzelf nodig heeft om hun werk en vaardigheden te promoten.

Mijn naam is Adrienne Norman, en ik maak graag je portret!

Hoe het werkt

Het volgende is een richtlijn voor het maken van een succesvolle portretsessie bij Studio7n.

  • Voor de portretsessie - Kijk naar de pakketten hieronder om te zien wat voor jou het beste werkt. Als je vragen hebt, bel of mail me dan. Mijn pakketten voldoen meestal aan de eisen van de meeste klanten, maar als je iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om het me te laten weten zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
  • Aan het begin van de sessie - maak ik een reeks testfoto's terwijl ik zoek het beste licht en camerahoeken: Dit geeft je de tijd om te wennen aan gefotografeerd te worden en, aan mij, je fotograaf.
  • Tijdens de sessie - geef ik je tips en coaching om te ontspannen voor de camera en jezelf te zijn. We nemen een paar korte pauzes om de beelden te bekijken. Laat me weten wat je wel en niet leuk vindt. Hoe meer ik weet, hoe beter we kunnen samenwerken.
  • Na de sessie - Binnen drie tot vijf werkdagen ontvangt u een online galerij met een ruime selectie van uw beste portretten - van hieruit kiest u de foto('s) die u wilt gebruiken.
  • Het eindproduct - Portretten die je met vertrouwen zult delen op uw website en professionele pagina's. Jouw foto's worden perfect bewerkt voor kleur en contrast en licht geretoucheerd voor een natuurlijke look, geleverd binnen drie tot vijf werkdagen als digitale Jpg-bestanden in een hoge resolutie voor drukwerk en een lage resolutie voor het internet. De foto's zijn rechtenvrij voor uw persoonlijk en bedrijfsgebruik.
Reserveer een sessie of vraag om meer informatie

Prijzen

Portret in de studio.

Zakelijk portret essentieel

Soms is slechts één goed portret voldoende om je website en sociale pagina's op te frissen - een ideale sessie voor de drukke professional die een rechttoe rechtaan maar opvallend hoofd-en-schouderportret nodig heeft.

Inclusief 1 geretoucheerd portret en de volgende diensten:

45 minuten fotosessie.
Kies uw achtergrondkleur; zwart, wit, neutraal grijs, of beige tinten.
Eén outfitwissel.

*€ 145,-

Extra foto's € 35,- per foto.
*Alle prijzen excl. 21% btw.

Reserveer een sessie of vraag om meer informatie
Zakelijk portret uitgebreid

Heb je een bredere selectie foto's met verschillende stijlen fotografie en kleding nodig? Dan is deze portretsessie perfect voor jou! Laat de verschillende kanten van jezelf zien in deze portretsessie van 90 minuten.

Inclusief 4 geretoucheerde portretten en de volgende diensten:

1,5 uur fotosessie.
Kies één of twee achtergrondkleuren; zwart, wit, neutraal grijs, of beige tinten. Meer kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.
Drie kledingwissels.

*€ 295,-

Extra foto's €35,- per foto
*Alle prijzen excl. 21% btw

Reserveer een sessie of vraag om meer informatie

Portretsessie voor bedrijven met personeel

Ontvang een gereduceerde prijs wanneer u een headshotsessie boekt voor drie of meer personen op dezelfde dag.

Inclusief 1 geretoucheerd portret per persoon en de volgende diensten:

30 minuten fotosessie p.p.
Kies dezelfde achtergrondkleur voor alle portretten; zwart, wit, neutraal grijs, of beige tinten. Meer kleuren zijn beschikbaar op aanvraag.
Eén outfitwissel (als de tijd het toelaat).

*€ 95,- p.p.

Extra foto's €35,- per foto
*Alle prijzen excl. 21% btw

Reserveer een sessie of vraag om meer informatie

Portfolio zakelijke portretten

FAQ' zakelijk portret

Voorbereiden op je portretsessie

Het is mijn missie als fotograaf om je te laten zien dat het maken van een portret door een professionele fotograaf een prettige en pijnloze ervaring is.· Lees de onderstaande tips om optimaal te profiteren van je portretsessie.

Belangrijker nog, kom naar de studio goed uitgerust en klaar om goed gemaakte portretten te verwachten die je met vertrouwen kunt gebruiken.

Tips voor kleding, haar en make-up

Je kunt dragen wat je maar wilt, maar er zijn wel bepaalde richtlijnen om te garanderen dat je er op de foto's op je best uitziet. Hieronder staan mijn beproefde suggesties voor het kiezen van wat je het beste kunt aantrekken voor je headshots.

Kleur
Kleuren die je huid- en haartinten complimenteren zijn het beste. Ik raad geen felle kleuren en prints aan, omdat ze in een portret te druk kunnen overkomen en het beeld kunnen overheersen, maar draag ze alsjeblieft als dit bij je stijl past!

Kies goed passende en nauwsluitende kleding.
 Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar kies strakkere kleding om er slanker uit te zien op foto's. Het probleem met een los shirt is dat je er misschien groter uitziet dan je bent. Hoewel we in het echt kunnen zien hoe de stof om een lichaam beweegt, zien we alleen de uiterlijke vorm op een stilstaande foto.

Kies mouwen en halslijnen die flatterend zijn.
De meeste mensen maken zich zorgen over de manier waarop hun armen eruit zien. Hoewel dit geen probleem is als je een pak of een blazer draagt, kunnen mouwen een belangrijke rol spelen voor diegenen die een jurk willen dragen op hun profile-portret.
De vuistregel is om kapmouwtjes te vermijden omdat ze je schouders breder doen lijken op foto's. Als je strakke armen hebt, zijn mouwloze shirts en jurken prima, of kies je voor de universeel flatterende 3/4-mouwen.
Nogmaals, zorg ervoor dat de mouwen nauwsluitend zijn en niet pofachtig, omdat dit je schouders en armen groter doet lijken of de aandacht van je gezicht afleidt.

Vermijd een te grote coltrui of kragen die te strak of te los zitten.
 Als je een stropdas draagt, moet deze netjes gestrikt en goed passend zijn.

Draag sieraden die je portret niet overheersen.
Als het op sieraden of horloges aankomt, is het het beste om het simpel te houden. Tenzij je een specifieke stijl hebt waar je bekend om staat, kies dan voor sierlijke kettingen en armbanden die je gezicht op een portret niet overheersen.

Bril
Als je hem draagt, moet je hem ophouden voor je portret. Het is een deel van wie je bent.
Ontspiegeld glas heeft de voorkeur, maar ik kan meestal wel om niet-ontspiegeld glas heen om de meeste schittering te elimineren. Photochromic brillen zijn ongeschikt omdat de studio lampen ze donkerder maken en je ogen verbergen.
Tip: als je een portret zonder bril wilt, zorg er dan voor dat je die minstens een uur voor de sessie niet draagt.

Make-up
Als je lichte make-up draagt, is de algemene vuistregel dat je make-up met een iets zwaardere hand aanbrengt dan normaal, met de nadruk op 'iets'.
Als je bekend staat om je uitgesproken make-up stijl, kom dan zoals je bent!
Als je geen make-up draagt, zou ik een lichte poeder kunnen aanbrengen om glimmen te voorkomen.

Als je een foundation gebruikt, controleer dan vóór de fotosessie of de foundation geen SPF of Sun Protection Factor bevat. SPF is meestal geen succes in combinatie met studio flits, omdat het te veel glans op het gezicht veroorzaakt.

Als je mascara gebruikt, zorg er dan voor dat je goede mascara gebruikt die je wimpers niet aan elkaar plakt.

Tot slot
Ik wil dat je je op je gemak voelt en zoveel mogelijk jezelf bent tijdens de portretsessie. Dit zijn slechts mijn suggesties - ik vertrouw erop dat mijn cliënten zelf de outfits kiezen die hun persoonlijkheid en flair het best tot hun recht laten komen.

Amsterdam headshot studio
Indruk van Studio7n