Bye-bye 2021

De laatste twee jaar zijn voor velen van ons moeilijk geweest tijdens de Covid-pandemie, voor sommigen meer dan voor anderen. Als fotograaf verloor ik een aanzienlijk deel van mijn werk aan het fotograferen Amsterdamvan internationale bedrijfs- en zakelijke evenementen.

RAI Amsterdam, 30 december. 2019

Dat gezegd hebbende, gebeurde er nog iets anders. Tijdens de pandemie krijg ik nog steeds opdrachten van andere freelancers en zelfstandige ondernemers die goed gemaakte foto's van zichzelf nodig hebben - een dikke shout out naar al mijn klanten tijdens de pandemie en de nabije toekomst! Ook heeft de architect van het gekke driehoekige gebouw links bovenstaande foto gekocht voor zijn privé-collectie.

 

Branding fotografie voor zelfstandige ondernemers.
ZZP'er.

Een andere tak van fotografie die tijdens Covid tot mijn aangename verrassing een hoge vlucht heeft genomen, zijn mijn gezinsfotografiediensten. Dank aan alle families die mijn studio bezochten voor hun portretten en die ik bij hen thuis fotografeerde.

Zusjes: Familieportret in de studio.

 

Familieportret gemaakt bij hen thuis: Een geschenk van de man voor zijn vrouw.

 

Moeder en vader met hun kinderen in de studio, in opdracht van de moeder.

 

"Met dochter Myrna," in opdracht van de vader.

Bovenstaande foto is mij vooral dierbaar omdat de vader zich liet inspireren door mijn portretserie 'Vaders en Dochters' gemaakt tussen 1997-1999 en een portret wilde hebben gebaseerd op mijn visie. Om dit project te zien ga naar de portfolio Vaders en Dochters