Summertime 2021 - Have a good one!!

Wat zijn je plannen voor deze zomer? Voor mezelf gesproken, ik ga een paar dagtochten met vrienden maken in Nederland. Bovenaan mijn lijst van dingen die ik wil zien en doen staat een wandeling en fietstocht langs de 127 km lange Nederlandse IJssel, die ik een van de mooiste plekken van Nederland vind.

Daarnaast vindt deze zomer ook de IJsselbiënnale plaats, een internationale kunstroute langs de oevers van de rivier - met dit jaar als thema: TIJD, TIJD en TEMPORALITEIT. Voor meer informatie over dit evenement, bezoek hun site (alleen in het Nederlands) https://ijsselbiennale.nl/

Als je toevallig in Amsterdam bent, mijn portret studio is nog open tussen mijn dagtrips door, dus voel je vrij om een sessie te boeken voor jezelf, je familie, of een geliefde. Recente portretten van mijn 21-jarige zoon en zijn vrienden, waarvan een selectie te zien was op de bovenstaande locatie tijdens de tentoonstelling - GenerationZ: What's Next?

Als je een mooi portret van je tiener of jongvolwassen kind wilt, dan is het nu een goed moment om contact op te nemen en die foto te laten maken. Hieronder staan een paar voorbeelden van jongeren die ik het afgelopen jaar heb geportretteerd.

 

Abe en Isabel, broer en zus. Zomer 2020, Amsterdam

 

Dochter: In opdracht van de familie.

 

 

Info familieportretfotografie