Evenementen najaar 2021

Voor wie het de eerste keer gemist heeft: de tentoonstelling "Generation Z - What's Next?" gaat voor de tweede keer open! 

  • Wie: Fotografie door Flora Madu, Linelle Deunk, en Adrienne Norman, in opdracht van De Stad Verbeeldt.
  • Wat: Een groepstentoonstelling van jongeren tussen de 15 en 24 jaar; de zogenaamde Z-generatie.
  • Wanneer: 30 oktober tot 28 november 2021.
  • Waar: De voormalige IJsselcentrale Harculo, IJsselcentraleweg 6, Zwolle.

Tegelijkertijd is het werk van de prijswinnaars van Zilveren Camera 2020 te zien, een selectie van enkele van de beste journalistieke en documentaire beelden gemaakt door in Nederland wonende en werkende fotografen. Voor meer informatie over beide tentoonstellingen en het reserveren van kaarten kunt u terecht op de website van De Stad Verbeeldt.

Tip: Maandag 22 november zal de Nederlandse fotografe Ilvy Njiokiktjien spreken over haar nieuwste werk - getiteld: Co-Housing. A must-see!
Daarnaast zullen Flora Madu en ik praten over onze projecten gemaakt voor Generatie Z- What's Next? Het gesprek wordt geleid door Gertjan Aalders en Bert Janssen, artistiek team De Stad Verbeeldt. Voor meer informatie over dit evenement en meer, volg deze link naar de website van De Stad Verbeeldt

 

'Vader, zoon, moeder'- In opdracht van Stichting De Stad Verbeeldt, 2021

 

 

 

Gedurende een intense periode van negen weken volgde ik mijn zoon Jim, kort nadat hij het huis had verlaten om met zijn vrienden in een flat te gaan wonen. Tegelijkertijd maakte ik een serie zelfportretten waarin ik reflecteerde op hoe het voor mij als ouder was wanneer een kind het huis verlaat. Als je meer wilt weten over mijn project, neem dan gerust contact op.